Genel

 Perfüzyon ve İnfüzyon Pompası

perfüzyon pompası ve infüzyon pompası

İNFÜZYON VE PERFÜZYON POMPASI NEDİR?

İnfüzyon ve perfüzyon pompası, hastaya verilecek olan ilacı gözetmen tarafından ayarlanan saat içerisinde ve ayarlandığı doz miktarı ile hastaya enjekte eden cihazlardır. Genellikle yoğun bakımlarda ve ameliyathanelerde kullanılır.

Önceden belirlenen doz ve zaman hem hastanın tedavisini hızlandırır hem de ilacı verecek olan sağlık personelinin zaman kaybı yaşamasını önler. Az zamanda hastanın ihtiyacı olan tüm ilaçların verilmesini sağlayarak hastanın hayati fonksiyonlarının normale dönmesini hızlandırır.

İNFÜZYON VE PERFÜZYON POMPASININ KULLANIM ALANI OLDUKÇA GENİŞTİR

İnfüzyon pompalarının tıpkı perfüzyon pompaları gibi kullanım alanları oldukça geniştir. Yoğun bakım üniteleri, ameliyathaneler, anestezi odaları, kalp kateterizasyon laboratuvarları, pediatri yoğun bakım ve servisleri, acil servis, yanık tedavi ünitesi, onkoloji ve evde bakım hizmetleri bunlardan bazılarıdır.

Tetramed Medikal’den alacağınız infüzyon ve perfüzyon pompalarının ara yüzü 3,5 inçtir. Renkli ve dokunmatik ekrandır.  Kolay kullanım özelliği ile kullanıcı dostudur. Üst üste kilitlenebilme özelliği vardır. Gelişmiş alarm sistemi sayesinde hastanın hayati fonksiyonları her zaman kontrol altındadır. Opsiyonel Workstation ile çoklu kullanım sunmaktadır.

İlaçların doğru zamanda ve doğru miktarda verilmesinin yanında enteral beslenme ihtiyacı olanlar da bu tıbbi cihazlara ihtiyaç duyarlar. Enteral beslenme, dışarıdan beslenme desteği almaktır. İştah azalması, yutma güçlüğü ya da yemek yemeye engel olan herhangi bir operasyon geçiren bir hasta ya da kronik rahatsızlığı olan bir kişi, günlük beslenme gereksinimlerini doğal yollardan sağlayamadığı için bu medikal tıbbi cihazları kullanmalıdır.  

İNFÜZYON VE PERFÜZYON POMPASI NASIL KULLANILIR?

İnsan nüfusunun artması ile birlikte hasta sayısında da önemli bir artış gözlemlenmiştir. Yükselen popülasyon karşısında üretilen tıbbi cihazlar, yapılan çalışmalar sonucu en hızlı ve en güvenilir tedaviye hizmet eden cihazlar olmuştur. İnfüzyon ve perfüzyon pompa cihazları da kolay arayüzü ve kullanıcı dostu olması ile birçok hastane ve klinik tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Kullanımı kolay olan bu cihazlar birbirine kilitlenebilir ve istediğiniz ilacı istediğiniz miktarda hastaya verebilirsiniz. Alarm sistemi sayesinde hastaya erken müdahale edebilirsiniz. 

Tetramed Medikal, Türkiye’nin 81 iline ve yurt dışında birçok ülkeye yüzde yüz yerli üretim olan bu cihazların satışını yapmaktadır. Satış sonrası kurulumunu yaparak teknik destek de vermektedir.

HER HASTANEDE VE KLİNİKTE MUTLAKA OLMALI

İnfüzyon ve perfüzyon pompa cihazı her hastanede ve klinikte mutlaka olması gereken bir tıbbi cihazdır. Hastalar için tek başına verildiğinde etkili olmayan ilaçlar, bu cihazlar sayesinde daha etkili olmaktadır. Yoğun bakım ünitelerinde ve anestezik durumlarda birden çok ilacın karıştırılarak enjekte edildiği durumlarda bir sağlık görevlisinin sadece bir hasta ile ilgilenerek zaman kaybı yaşamasını da engellemektedir.

Yaşam kalitesini artıran ve hayati fonksiyonların gözlemlenmesinde önemli bir cihaz olduğundan sadece hastane ve klinik değil, evde bakıma ihtiyaç duyan birçok kişi için de oldukça önemlidir.

EN KALİTELİ İNFÜZYON VE PERFÜZYON POMPASINI TETRAMED’TE BULABİLİRSİNİZ

Tetramed Medikal, bilgi, beceri ve altyapısı ile siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Misyonumuzun gereği olarak ilkeli ve dürüst satıcı politikasını benimsemiş, bu politika doğrultusunda hem çalışanları ile hem de müşterileri ile ilgili olan ilişkilerinde bu politika dışına çıkmamıştır. Satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı ve hizmette kaliteyi ilke edinen firmamız sizlerle uzun yıllar çalışmayı hedeflemektedir.

Tetramed, bu alanda 15 yıllık tecrübeye sahip ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmadır. Yenilikçi ve teknolojiyi takip ederek alanında lider olmayı kendine misyon edinmiştir.

Ankara merkezli olan kuruluşumuz, Türkiye’nin her iline hizmet vermektedir. Sadece ülkemizde değil yurt dışına da infüzyon ve perfüzyon pompası ihraç ederek ülkemizin adını gururla duyurmaktadır. Bu sayede sağlık turizmine de katkı sağlamaktır.

Her uzmanlık alanı için ayrı ürün yelpazesi olan ürünlerimizin kalitesini ve teknik özelliklerini daha detaylı incelemek isterseniz www.tetramedmedical.com adresine girebilir, ya da 0 312 564 07 44 – 0 312 564 07 50 numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Tetramed Medikal’de önceliğimiz sağlık, sonra sizsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir