Genel

Anestezi Cihazları

anestezi cihazı

ANESTEZİ CİHAZLARININ TÜM EKİPMANLARI TETRAMED MEDİKAL’DE!

Anestezi genellikle cerrahi müdahaleler öncesinde bedenin tamamının ya da belli bölgelerinin uyuşturulmasıdır. Bunun yapmasının nedeni ise hastanın acıyı en az şekilde hissetmesini sağlamaktır. Sadece işlem yapılacak belli bir yerin uyuşturulmasına ise lokal anestezi denir. Anestezide cerrahi işlemler sırasında hasta hiçbir şey hissetmez fakat yaşamsal faaliyetlerinin kontrol altına alınması oldukça önemlidir.

Anestezi cihazları, hastanın yaşamsal faaliyetlerinin gösterildiği ve gerektiğinde müdahale edecek ekipmanların olduğu bir tıbbi cihazdır. Bu cihazlar birçok parçadan oluşmaktadır. En önemli parçası monitörlerdir. Hastabaşı monitörleri olarak da bilinen bu anestezi cihaz aksesuarları hastanın tüm yaşamsal faaliyetlerini gösterir.

ANESTEZİ CİHAZLARI EKİPMANLARI 

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte medikal cihazlar da teknolojiye ayak uydurarak daha modern hale getirilmiştir. Bunun için renkli ve daha büyük ekranlar tercih edilirken anestezi cihazlarının sesli alarm özelliği sayesinde hastanın yaşamsal döngüsünde karşılaşılması mümkün olan anormal duruma karşı erken teşhis yapılabilmektedir. Gözetmen bu alarm sayesinde hastaya müdahale ederek sağlık personellerinin zamanlarını en verimli şekilde kullanmalarına olanak sağlamaktadır.

hasta başı monitörü

Her monitörde olduğu gibi anestezi cihazı ekipmanı olarak kullanılan monitörlere de hastanın adı soyadı, boyu, kilosu, yaşı, protokol dosya numarası girilmektedir. Böylece hastane ve klinikte de dijital olarak takibi online izlenebilmektedir. Anestezi cihazlarının tüm ekipmanları önemlidir ama olmazsa olmazlarından biri, hastanın yaşamsal parametrelerinin izlendiği hastabaşı monitörlerleridir.

HER SAĞLIK KURULUŞUNA UYGUN ANESTEZİ CİHAZI SATIŞI YAPIYORUZ

Tetramed Medikal, 10, 12, 15 inç boyutundaki hastabaşı monitörleri ile birçok sağlık kuruluşuna istediği ölçüde medikal cihaz satışı yapmaktadır. Bu cihazlar yüzde yüz yerli üretimdir. Kolay arayüzü ile kullanıcı dostu olan bu monitörler, renkli ve güvenli depolama yerine sahiptir aynı zamanda ergonomiktir. Gelişmiş alarm seçeneği vardır ve yüksek çözünürlüktedir. Farklı parametreler de yükleyebileceğiniz bu monitörler, farklı hastalarda farklı hastalıklar için de kullanılabilir niteliktedir.

Anestezi verilen hastanın sağlık durumunu yakından takip etme imkanı veren bu tıbbi cihazlar, hastanın yaşamsal faaliyetlerinin son durumu hakkında sağlık personeline kesin bilgiler vermektedir.

GÜNCELLENEBİLİR YAZILIMA SAHİP

Yeni nesil hastabaşı monitörlerinde sesli ve görüntülü alarm sistemi vardır. Kalp atışlarında olağan dışı bir şey gözlemlendiğinde -normalden hızlı ya da yavaş attığında- monitörlerden gözetmene alarm sistemi yoluyla bu durum bildirilmektedir. Bunun dışında solunum sistemimizde yaşanan yaşamsal faaliyetlerindeki herhangi bir durumda da yine sesli ve görüntülü olarak alarm sistemi çalışmaktadır. Bu ölçümler hastanenin yazılım sistemiyle entegre olduğu için her doktorun ve uzmanın ulaşabileceği niteliktedir. Dalga ve sayısal verilerden oluşur ve kullanıcı dostu arayüzü ile okuması kolaydır. Farklı renk seçeneği ile gözetmenler hastabaşı monitöründe istedikleri renkleri kullanabilir.

Teknoloji sayesinde daha da geliştirilen anestezi cihazları, içerisindeki yazılım sayesinde güncellenebilir ve geliştirilebilir özelliğe sahiptir. Hastanenin ya da sağlık kuruluşunun ana yazılımına da bağlanabilen bu yazılımlar, hastanın durumu ile ilgili bilgileri dijital olarak da kaydedebilmektedir.

ANESTEZİ CİHAZLARINDA KURULUM SONRASI TEKNİK DESTEK DE VERİYORUZ

Ankara merkezli olan Tetramed Medikal, Türkiye’nin her iline hizmet vermektedir. Sadece ülkemizde değil yurt dışına da anestezi cihazları ihraç ederek ülkemizin adını gururla duyurmaktadır. Bu sayede sağlık turizmine de katkı sağlamaktadır. Bu alanda 15 yıllık tecrübeye sahip ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmadır. Yenilikçi ve teknolojiyi takip ederek alanında lider olmayı hedeflemektedir.

Tetramed Medikal, bilgi, beceri ve altyapısı ile siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Misyonumuzun gereği olarak ilkeli ve dürüst satıcı politikasını benimsemiş, bu politika doğrultusunda hem çalışanları ile hem de müşterileri ile ilgili olan ilişkilerinde bu politika dışına çıkmamıştır. Satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı ve hizmette kaliteyi ilke edinen firmamız, sizlerle uzun yıllar çalışmayı hedeflemektedir.

Her uzmanlık alanı için ayrı yelpazesi olan ürünlerimizin kalitesini ve teknik özelliklerini daha detaylı incelemek isterseniz, www.tetramedmedical.com adresine girebilirsiniz ya da 0 312 564 07 44 – 0 312 564 07 50 numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Tetramed Medikal’de önceliğimiz sağlık, sonra sizsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir