Genel

Tıbbi Cihaz Teknik Destek

tıbbi cihaz teknik servis

TIBBİ CİHAZ TEKNİK DESTEK İÇİN TETRAMED’İ TERCİH EDİN

Tıbbi cihazlar, tıpkı kullandığımız elektronik aletler gibi arızalanabilir. Arızalandığında ürünü tedarik ettiğiniz firmadan destek alabilirsiniz. Bunu her firma yapmasa da Tetramed Medikal’in tıbbi cihaz teknik desteği, her zaman yanınızdadır.

Tetramed Medikal, Sattığı her ürününün kurulumunu yapar, kurulum sonrası teknik desteği sayesinde bu cihazların her zaman kullanılabilir olmasını sağlar. Sürdürülebilirlik ve müşteri memnuniyeti önemlidir.

Bazı cihazlar manuel olarak tamir edilmesi gerekse de, yazılımsal tıbbi medikal cihazlarda bu işte uzman ve deneyimli kişiler tarafından uzaktan kontrol edilmelidir. Sorun varsa, çözüm yine Tetramed Medikal’de!

TÜRKİYENİN HER İLİNE DÜNYANIN BİRÇOK ÜLKESİNE TEKNİK SERVİS HİZMETİ BİZDE!

Hastanede, kliniklerde ve sağlık kuruluşunda kullanılan ürünleri satan ve alanında lider olmak isteyen bir firma olarak sattığımız her üründen sorumluyuz. Hayati fonksiyonların devamlılığı ve yaşam kalitesini etkileyen bu satışlarda yaşanılan her bir arıza, hastaların hayatını olumsuz etkileyebilir. Bu yüzden alanında uzman ve 15 yıllık tecrübeye sahip olan Tetramed’i tercih edenler, her zaman tıbbi cihaz teknik destek alacağını bilerek ürün satın almaktadır.

Karşılıklı güvene dayanan bu alışveriş sayesinde hem sağlık kuruluşları hem de hastaların memnun olması çok önemlidir. Yüzde yüz yerli üretim olan bu ürünleri kullanıcı deneyimine dayanarak Ar-Ge ekibimizle her zaman geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmaktayız.

Geliştirebilir ve teknolojiyi takip eden ekibimiz sayesinde size daha iyi hizmet verebilmek adına kullanıcı deneyimlerini çok önemsiyor ve bu alanda sadece müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. 

HASTANELERE, KLİNİKLERE VE TÜM SAĞLIK KURULUŞLARINA AYNI HİZMETİ VERİYORUZ

Satışını yaptığımız her hastaneye, kliniğe ve tüm sağlık kuruluşlarına aynı hizmeti vermekteyiz. Yüzde yüz yerli üretim olan tıbbi cihazlarımızın satışını yaptıktan sonra kurulumunu yapıyoruz. Sadece kurulum değil, kurulum sonrası verdiğimiz teknik destek ile bize her zaman ulaşma imkanı veriyoruz. Her insanın hayatını önemsiyor ve aynı önemle sizlere bu desteği vermekten mutluluk duyuyoruz.

Hastabaşı Monitörleri, Fetal Monitörler, EKG Cihazları, İnfüzyon Pompası, Perfüzör (Şırınga) Pompası, Otomatik Turnike Cihazı, Otoskop Oftalmoskop Sistemleri, Vital Monitör, Ritim Holter, Tansiyon Holter, Vital Monitör, İlaç Arabası Grubu ile istediğiniz her sağlık kuruluşuna hizmet veriyoruz.

Ar-Ge ekibimizin desteği ile son teknoloji, portatif ve kullanıcı dostu daha birçok ekipmanı listemize ekliyoruz. Her ekipmanın sağlık alanında ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için bu alanda çalışmalarımıza ağırlık veriyor ve sadece en kaliteli ürünleri siz değerli müşterilerimizle buluşturuyoruz.

TETRAMED MEDİKAL TIBBİ CİHAZ SATIŞI VE DESTEĞİNDE LİDER BİR FİRMADIR

Ankara merkezli olan Tetramed Medikal, Türkiye’nin her iline hizmet vermektedir. Sadece ülkemizde değil yurt dışına da tıbbi cihaz ihraç ederek ülkemizin adını gururla duyurmaktadır. Bu sayede sağlık turizmine de katkı sağlamaktır. Bu alanda 15 yıllık tecrübeye sahip ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmadır. Yenilikçi ve teknolojiyi takip ederek alanında lider olmayı hedeflemektedir.

Tetramed Medikal, bilgi, beceri ve altyapısı ile siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Misyonumuzun gereği olarak ilkeli ve dürüst satıcı politikasını benimsemiş, bu politika doğrultusunda hem çalışanları ile hem de müşterileri ile ilgili olan ilişkilerinde bu politika dışına çıkmamıştır. Satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı ve hizmette kaliteyi ilke edinen firmamız sizlerle uzun yıllar çalışmayı hedeflemektedir.

Her uzmanlık alanı için ayrı ürün yelpazesi olan ürünlerimizin kalitesini ve teknik özelliklerini daha detaylı incelemek isterseniz www.tetramedmedical.com adresine girebilirsiniz ya da 0 312 564 07 44 – 0 312 564 07 50 numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Tetramed Medikal’de önceliğimiz sağlık, sonra sizsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir