Genel

EKG Cihazı- EKG Teknik Servisi

EKG cihazı

EKG CİHAZI SATIŞI VE EKG TEKNİK SERVİSİNDE ÖNCÜ FİRMA: TETRAMED

Genetik ya da strese bağlı olarak ortaya çıkan kalp sorunları ilgili rahatsızlıkların teşhisinde en çok kullanılan tıbbi cihaz, EKG’dir. EKG; göğüs, kol ve bacak üzerine yapıştırılan elektrotlar ile kalbin elektriksel aktivitesini ölçümler. Bu ölçümlere göre tedavi süreci başlar.

EKG, birçok hastane, klinik ve sağlık kuruluşunun olmazsa olmazıdır. Çünkü günümüzde sadece genetik faktörler değil, yediğimiz yemeklerin içeriği ve içtiklerimiz de bu çarpıntıların artmasında önemli rol oynamaktadır. Tetramed Medikal olarak Türkiye’nin 81 iline ve yurt dışındaki birçok ülkeye hem EKG cihaz satışı hem de satış sonrası EKG teknik servisi hizmeti vermekteyiz.

HER ÇARPINTI KALP KRİZİ DEMEK DEĞİLDİR

Son zamanlarda birçok kişi kalp çarpıntısı yaşamakta. Bu kalp çarpıntıları psikolojik sebeplerden kaynaklı olabileceği gibi bazı genetik kalp rahatsızlıkların da habercisi olabilir. Bunu öğrenmenin en kolay yolu ise EKG çektirmektir.

Çok fazla tüketilen kahve, alkol ya da uykusuzluk, yaşanılan stres ve gerilimler de kalp çarpıntılarını tetiklemektedir. Bunun dışında kansızlık, gebelik, tiroid bezinin fazla çalıştığı durumlarda kalp problemi olmadan da çarpıntı görülebilir. Bunun en net sonucunu öğrenebileceğiniz kişi ise doktorunuzdur. Ciddiye alınmayan bazı çarpıntılar olası kalp krizinin habercisi olacağından size en yakın kardiyoloğa muayene olmanız önerilmektedir.

EKG SATIŞLARINDA BÜYÜK ARTIŞ!

Sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde EKG cihazı satışı, eskiye göre oldukça artmış durumda. Bunun başlıca nedeni ise yeme içme alışkanlıklarımızdır. Mevsiminde yenmeyen hormonlu ve GDO’lu yiyecekler, özellikle paketli gıdalar ve trans yağlar, kalbimizin sağlıklı çalışmasını engellemektedir. Asitli ve şekerli içecekler gibi alkol tüketimi de kalp ritmini bozmaktadır.

EKG cihazı

Artan nüfus ve bu nüfusa karşılık temel besin ihtiyaçlarımızın karşılanmaması, paketli ve hazır yiyecekleri tüketmemize neden olmakta. Bu durum kalbimizde birtakım sorunların ortaya çıkmasına yol açmaktadır. Dünya şu anda obezite ile savaş verirken bu durumda en büyük etkenin kalp sorunu olduğunu söyleyebiliriz. Bu sebeple dünya genelinde EKG cihazı satışında çok büyük artış olmakta ve EKG cihazları sayesinde olası kalp hastalıklarının önüne geçilebilmektedir.

EKG CİHAZI TEKNİK SERVİSLERİ HER ZAMAN DESTEK OLMALI

EKG cihazı satışı yapan birçok firma sadece satış yaparak satış sonrası ürünün takibini yapmamaktadır. Tetramed Medikal, satış sonrası EKG cihazı teknik servisi ile her zaman yanınızdadır. Hastanelerin, kliniklerin ve sağlık kuruluşların olmazsa olmazı bu tıbbi cihazın elektronik olması sebebi ile bozulması gayet normaldir. Bunun dışında yazılımsal olarak yaşanacak her türlü sorunda uzaktan bağlanarak alanında uzman ekip arkadaşlarımızla sizlere destek vermekteyiz.

Sadece yüzde yüz yerli ürünlerin satışını yapan Tetramed Medikal, sağlık kuruluşlarına ve evde bakım hizmeti veren herkese eşit teknik destek vermekte ve özen göstermektedir. Çünkü bizim için bir kişi de bin kişi de yüksek standartta yaşam kalitesini hak etmektedir.

15 YILLIK TECRÜBE İLE YOLA DEVAM EDİYORUZ

Tetramed Medikal, bilgi, beceri ve altyapısı ile siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Misyon gereği olarak ilkeli ve dürüst satıcı politikasını benimsemiş, bu doğrultuda hem çalışanları hem de müşterileri ile ilgili olan ilişkilerinde bu politikanın dışına çıkmamıştır. Satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı ve hizmette kaliteyi ilke edinen firmamız, sizlerle uzun yıllar çalışmayı hedeflemektedir.

Tetramed, bu alanda 15 yıllık tecrübeye sahip ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmadır. Yenilikçi anlayışı ile teknolojiyi her zaman yakından takip ederek alanında lider olmayı kendine misyon edinmiştir. Ankara merkezli olan firmamız, Türkiye’nin her iline hizmet vermektedir. Sadece ülkemizde değil, yurt dışına da EKG cihazı ihraç ederek ülkemizin adını gururla duyurmaktadır. Bu sayede sağlık turizmine de katkı sağlamaktır.

Her uzmanlık alanı için ayrı ürün yelpazesi olan ürünlerimizin kalitesini ve teknik özelliklerini daha detaylı incelemek isterseniz www.tetramedmedical.com adresini ziyaret edebilir ya da 0 312 564 07 44 – 0 312 564 07 50 numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Tetramed Medikal’de önceliğimiz sağlık, sonra sizsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir