Genel

Tıbbi Ürünler

Tetramed tıbbi cihaz çeşitleri

YÜZDE YÜZ YERLİ TIBBİ ÜRÜNLERİMİZ DÜNYANIN HER YERİNDE

Tetramed Medikal, tıbbi ürün satışında ve satış sonrası destek veren alanında lider bir firmadır. Ankara merkezli olan firmamız, Türkiye’nin her ilinde ve yurt dışı pazarında en çok kullanılan ürünlerin satışını yapmaktadır. Bunu yaparken yüzde yüz yerli ürünleri kullanarak hem sağlık turizmine katkı sağlamakta hem de yaşamsal faaliyetlerinizi iyileştirmektedir.

Türkiye son yıllarda sağlık alanında önemli adımlar atmış, bu sayede birçok insanın tedavi olmak için ülkemizi tercih etmesini sağlamıştır. Hastane ve kliniklerin yanı sıra doktor ve uzmanlarımızın dünya standartlarındaki operasyonları buna büyük bir katkıda bulunmuştur.

TETRAMED’İN TIBBİ ÜRÜNLERİ NELERDİR?

Tetramed Medikal, yüzde yüz yerli üretim olan tıbbi ürünlerin satış ve pazarlamasını yapmaktadır. Gerek ürün çeşitliliği gerekse ürünlerden kullanım sonrası aldıkları geri dönüşler, müşteri memnuniyeti odaklı olmaktadır. Bu da işlerinde şeffaf, sürdürülebilir ve yenilikçi olmalarını sağlamıştır.

Hastabaşı Monitörler, Fetal Monitörler, EKG Cihazları, İnfüzyon ve Perfüzör (Şırınga) Pompası, Otomatik Turnike Cihazı, Otoskop Oftalmaskop Sistemleri, Vital Monitör, Ritim Holter, Tansiyon Holter ve İlaç Arabası Grubu, satışını yaptıkları tıbbi ürünlerden yalnızca bazılarıdır. Bu ürünlerin her biri ana başlıklar altında toplanmıştır. Saydığımız tıbbi cihazların hastane ve kliniğe göre farklı alt kategorileri de mevcuttur. Bu değişiklikler ürünlerin boyutu, taşınabilirliği ve yazılımları ile ilgilidir. Geliştirilebilir ve güncellenebilir olması ile uzun zaman kullanılan bu medikal cihazlara yurt dışında da çok fazla ihtiyaç duyulmaktadır.

tıbbi cihaz çeşitleri

Tetramed Medikal, her zaman ihtiyaca ve kaliteli yaşam standartlarına uygun medikal tıbbi ürünlerin satışını yapmaktadır. Yoğun bakım odalarından yeni doğanlara, kulak, burun ve boğaz doktorlarından hemşirelere kadar birçok sağlık personelinin işini tam olarak yapmalarına olanak sağlamaktadır. İçerisindeki son teknoloji yazılımlarla %100’e yakın bir sonuç elde etmelerini sağlayan bu tıbbi cihazlar, yaşam fonksiyonlarının devamlılığı açısından mutlak olarak kullanılmalıdır.

İTHALAT DEĞİL, TIBBİ ÜRÜN İHRACATI YAPIYORUZ

Türkiye, sağlık alanında çok ciddi atılımlar yaparak dünya standartlarında hizmet vermektedir. Aynı şekilde kullanılan birçok ürün de aynı niteliktedir. Hastanelerde ve kliniklerde kullanılan birçok tıbbi cihaz yerli üretim olup birçok yabancı ülkeden talep görmektedir. Sadece ürün kalitesi değil, satış sonrası verilen hizmet de bunda etkili olmaktadır. Alanında uzman ekibimiz, satış sonrası kurulum ve teknik destek vermektedir. Kullanılan tıbbi cihazlarda gelişmiş yazılımlar kullanılarak her bir sağlık kuruluşuna aynı desteği sağlayabilir niteliktedir.

Satışı yapılan her ürün son teknoloji ürünü olup kolay arayüze sahip ve kullanıcı dostudur. Göstergeler ve sayılar dünya standardında her bir gözlemcinin anlayabileceği şekilde tasarlanmıştır. Önce insan sağlığını düşünen ve yaşam kalitesini artıran cihazlar satan Tetramed Medikal, bu alanda lider firma olmayı amaçlamaktadır.

Bunu yaparken arkasında alanında uzman ekibinin olduğunu bilmekte ve müşteri memnuniyeti odaklı ilerlemektedir. Kullanışlı ve portatif ürünlerini, yaptıkları Ar- Ge çalışmaları ile her zaman geliştirmektedirler.

ALANINDA UZMAN EKİBİMİZLE HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Tetramed, bu alanda 15 yıllık tecrübeye sahip ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmadır. Yenilikçi ve teknolojiyi takip ederek alanında lider olmayı hedeflemektedir. Ankara merkezli olan kuruluşumuz, Türkiye’nin her iline hizmet vermektedir. Sadece ülkemizde değil yurt dışına da medikal ürün ihraç ederek ülkemizin adını gururla duyurmaktadır. Bu sayede sağlık turizmine de katkı sağlamaktadır.

Tetramed Medikal, bilgi, beceri ve altyapısı ile siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Misyonunun gereği olarak ilkeli ve dürüst satıcı politikasını benimsemiş, bu politika doğrultusunda hem çalışanları ile hem de müşterileri ile ilgili olan ilişkilerinde bu politika dışına çıkmamıştır. Satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı ve hizmette kaliteyi ilke edinen firmamız, sizlerle uzun yıllar çalışmayı hedeflemektedir.

Her uzmanlık alanı için ayrı ürün yelpazesi olan ürünlerimizin kalitesini ve teknik özelliklerini daha detaylı incelemek isterseniz, www.tetramedmedical.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tetramed Medikal’de önceliğimiz sağlık, sonra sizsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir