Genel

Sağlık Teknolojileri

EKG cihazı

SAĞLIK VE TEKNOLOJİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ: SAĞLIK TEKNOLOJİSİ

Teknoloji, her saat her dakika kendini yenileyerek gelişiyor. Mobil telefonlar sayesinde ise bilgiye ulaşmak kolaylaşıyor, istediğimiz bilgiye her an her yerde erişebiliyoruz. Yeni sağlık teknolojileri alanındaki gelişmeler de üretilen ilaçların bileşiminden tutun medikal cihazlara kadar çağa ayak uydurmak zorunda kalıyor. Bilgiye erişimin kolaylığı her ne kadar bilgi kirliliğini beraberinde getirse de tıbbi cihazlarda bu kirliliğe ulaşmak neredeyse imkansız oluyor.

SAĞLIKTA TEKNOLOJİK ALETLER DAHA FONKSİYONEL

Binlerce yanlış denemeden sonra kullanılabilir olduğu ispatlanan birçok tıbbi cihaz, çağa ayak uydurmadığında demode, kaba ve oldukça kullanışsız olabiliyor. Çok fazla yer kaplayan bu cihazlar ulaşılmak istenen kesin sonucu vermezken hastalara yanlış teşhis konulmasına sebep oluyor. Örneğin; yeni Ritim Holter cihazlarını düşünün… Eskiden 24 saat üzerimizde durmak zorunda olan o cihazlar oldukça büyüktü. 1 gün boyunca üzerimizden çıkaramayacağımız bu cihazla bırakın işe gitmeyi, gündelik işlerimizi bile yaparken zorlanıyorduk. Bu zorluk yorgunluğa ve uykusuzluğa sebep olup kalp ritimlerimizle ilgili yanlış sonuçlar verebiliyordu. Şimdiki ritim holterler o kadar küçüldü ki üzerimizdeyken günlük işler dışında işe gitsek bile kimsenin fark etmeyeceği boyutlara indirgenildi.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SAĞLIK TEKNOLOJİLERİNİN GELİŞİMİ

Her şeyin dijitalleştiği dünyada, tıbbi cihazların dijitalleşmemesi düşünülemezdi elbet. Onlar da çağa ayak uydurdu ve tıpkı evimizde sıklıkla kullandığımız televizyon, bilgisayar ve tabletler gibi dijitalleşti hatta dokunmatik hale geldi. Görsellerle desteklenerek kullanıcı dostu oldu. Arayüzleri herkesin anlayacağı şekilde tasarlandı. 

hasta başı monitörü

Şu anda çocuklar erken yaşlarda telefon kullanabiliyorsa bunun en önemli sebeplerinden biri, şüphesiz ki tasarım kolaylığıdır. Örneğin; hasta başı monitörleri eskiden çok büyük ve işlevsel değildi. O zaman için hastanın yaşamsal faaliyetlerini kontrol altında tutan bir cihaz olsa da şimdilerde hastanelerin ve kliniklerin yazılım sistemlerine entegre biçimde çalışmakta. Görüntülü ve sesli alarmı sayesinde gözetmene direkt müdahale imkanı sağlayarak hayat kurtarır hale gelmektedir.

HASTALIKLARIMIZ KONTROL ALTINA ALINDI

Eskiden hastaneye ya da kliniğe gittiğimizde sağlığımızla ilgili ne kadar evrak varsa hepsini götürmek zorunda kalıyorduk. Bazıları kayboluyor, bazıları ise çok eski tarihli olabiliyordu. Çok çocuklu ailelerden bazıları her çocuk için sağlık kuruluşlarına gitmeyerek tek karne üzerinden aynı işlemi yapabiliyordu. 

Sağlık teknolojisinin dijitalleşmesinden sonra herkes için ayrı bir dosya oluşturularak ana sistem üzerinden geçmiş hastalıklarını ve bu hastalıkların gelişimini takip etme fırsatı bulduk. Aynı sistem üzerinden istediğimiz bölümden ve istediğimiz uzmandan randevu alarak muayene olabildik. Gereksiz sıra beklemeyerek zamandan tasarruf edebildik ve zamanımızı verimli kullandık.

TETRAMED MEDİKAL, SAĞLIKTA TEKNOLOJİK ALETLERİ PAZARLIYOR

Tetramed Medikal, sağlık teknolojisini yakından takip eden ve hayatı kolaylaştıran dijital ürünlerin satışını yapmaktadır. Aynı zamanda Ar- Ge çalışmalarına da devam ederek üretilen her ürünün iyileştirilmesi ve güncellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. Bunu yaparken yurt dışı pazarına da açılarak aynı zamanda sağlık turizminin gelişmesine olanak sağlamaktadır.

TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Ankara merkezli olan kuruluşumuz, Türkiye’nin her iline hizmet vermektedir. Sadece ülkemize değil yurt dışına da sağlık teknolojilerine hizmet eden medikal ürün ihraç ederek ülkemizin adını gururla duyurmaktadır. Bu sayede sağlık turizmine de katkı sağlamaktadır. 

Tetramed, bu alanda 15 yıllık tecrübeye sahip ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmadır. Yenilikçi ve teknolojiyi takip ederek alanında lider olmayı hedeflemektedir. Tetramed Medikal, bilgi, beceri ve altyapısı ile siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Misyonunun gereği olarak ilkeli ve dürüst satıcı politikasını benimsemiş, bu politika doğrultusunda hem çalışanları hem de müşterileri ile ilgili olan ilişkilerinde bu politika dışına çıkmamıştır.

Satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı ve hizmette kaliteyi ilke edinen firmamız, sizlerle uzun yıllar çalışmayı hedeflemektedir. Her uzmanlık alanı için ayrı ürün yelpazesi olan ürünlerimizin kalitesini ve teknik özelliklerini daha detaylı incelemek isterseniz, www.tetramedmedical.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir