Genel

MEDİKAL CİHAZ TEKNİK SERVİSİNDE TEK DESTEĞİNİZ TETRAMED MEDİKAL

tıbbi cihaz teknik servis

Artan nüfusla birlikte hastanelere, kliniklere ve sağlık kuruluşlarına duyulan ihtiyaç hızla artmaktadır. Bununla beraber tıbbi cihazların sayılarında da artış gözlenmektedir. Neredeyse tamamının elektronik olduğu bu cihazlara artan ihtiyaç, onların çok sık kullanılmalarına ve bazen arızalanmalarına sebebiyet vermektedir. Hastalandığımızda nasıl ki doktora gidiyorsak, medikal cihazlar da arızalandığında medikal cihaz teknik servisine gönderilmelidir. 

Tetramed Medikal yalızca tıbbi cihaz satmayan, cihazların satışını yaptıktan sonra kurulum ve teknik servis desteği vererek hastaların yaşamsal desteklerinden geri kalmamalarını sağlayan alanında lider bir firmadır.

MEDİKAL CİHAZLAR ARIZALANDIĞINDA NE YAPILIR?

Medikal cihazların tamiri için her ne kadar birçok hastanede biyomedikal birimi oluşturulmuş olsa da her makinenin kendine uygun kullanım özelliklerinden dolayı üretici firmanın bu arızaları gidermesi daha sağlıklı olur. Yüzde yüz yerli tıbbi cihazların satışını ve pazarlamasını yapan Tetramed Medikal, Türkiye’nin 81 iline dağıtım yaptığı gibi medikal cihaz teknik servis desteği de sağlamaktadır. Bunu yaparken sağlık kuruluşlarının ve hastaların mağdur olmaması adına uzman kadrosu ile çözüm odaklı çalışmaktadır.

TIBBİ CİHAZ TAMİRİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Tıbbi cihazlar kolay bozulan medikal cihazlardan değildir. Bunun önüne geçmek için bazı önlemler alınır. Bunlardan en önemlisi tıbbi cihaz tamiri yapmadan önce tıbbi cihazların periyodik olarak kalibrasyonu ile bu cihazların koruyucu bakım ve onarımını yaptırmaktır. Düzenli yapılan bakımlar sayesinde kullanılan üründe olası herhangi bir sorunun önüne geçilebildiği gibi hastane ve hasta mağduriyeti de engellenmiş olur. 

Tıbbi cihazların arıza sebebi yanlış kullanım ya da dış etmenler yüzünden olabilir. Örneğin; elektrik altyapısı tam sağlanmamış ve sürekli elektrik kesintisi olan bir hastanede tıbbi cihazların arızalanması sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Ancak alt yapısında herhangi bir sorun olmayan cihazlar da düzenli kontrol yapılmadığında arızalanabilir. 

ALANINDA UZMAN VE DENEYİMLİ TIBBİ CİHAZ TEKNİK SERVİS ELEMANLARI

Türkiye’nin 81 iline ve yurt dışına satışını yaptığı yüzde yüz yerli medikal cihazlarla alanında lider bir marka olan Tetramed Medikal başarısını sadece sattığı medikal cihazlara değil, satış sonrası teknik destek verdiği uzman ekibine de borçludur. Alanında uzman ve deneyimli teknik servis, ürünün satışı yapıldıktan sonra her türlü kurulumunu ve bakımını yapmaktadır. 

Hayati önem taşıyan tıbbi cihazlarımızın uzun yıllar kullanılması ve bu alanda birçok hayata dokunarak işe yaraması, Tetramed Medikal’in tek amacıdır. 

MEDİKAL CİHAZ SATIŞI YAPAN FİRMALAR NEDEN TEKNİK DESTEK VERİR?

Hastanelere, kliniklere ya da farklı sağlık kuruluşlarına satış ve pazarlama yaptığımız her cihazdan Tetramed Medikal olarak bizler sorumluyuz. Sadece satışını yapmakla kalmayıp satış sonrası kurulum ve teknik destek de verdiğimiz bu tıbbi cihazlar tek bir firma tarafından üretilmemektedir. Her cihazın kendine özgü dinamiği, kurulum ve kullanımı bulunur. Bu yüzden tek bir kişi tarafından teknik destek verilerek çözüme ulaşmakta zorluk yaşanabilir. Tetramed Medikal olarak satışını yaptığımız her ürünün arızalanması durumunda bize ulaşabilirsiniz.

Başka bir üretici firmadan gelen teknik destek, farklı bir firmanın ürettiği tıbbi cihazın parça değişim maliyetini hesaplarken yüksek maliyetler çıkarabilir. Ayrıca cihaz içerisindeki bir devrenin ya da parçanın değişimi, hasta ve kullanıcı güvenliği açısından çok tehlikelidir. Cihazın çalışma koşullarına uygun olmayan bir yedek parça değişimi yapılması ise cihaza normalden daha büyük zararlar verebilir. Bu gibi zararların olmaması açısından tıbbi cihazları üreten firmadan teknik destek almak tıbbi cihazın uzun yıllar çalışması açısından daha faydalıdır.

Tetramed Medikal; bilgi, beceri ve altyapısı ile siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Misyon gereği olarak ilkeli ve dürüst satıcı politikasını benimsemiş, bu politika doğrultusunda hem çalışanları ile hem de müşterileri ile ilgili olan ilişkilerinde bu politika dışına çıkmamıştır. Satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı ve hizmette kaliteyi ilke edinen firmamız, sizlerle uzun yıllar çalışmayı hedeflemektedir.

Her uzmanlık alanı için ayrı ürün yelpazesi olan ürünlerimizin kalitesini ve teknik özelliklerini daha detaylı incelemek isterseniz, www.tetramedmedical.com adresini ziyaret edebilir ya da 0 312 564 07 44 – 0 312 564 07 50 numaralarından bize ulaşabilirsiniz. Tetramed Medikal’de önceliğimiz sağlık, sonra sizsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir