Haber - Duyuru

Otoskop Oftalmoskop Sistemleri

OTOSKOP OFTALMOSKOP SİSTEMLERİNDE SON TEKNOLOJİ TETRAMED’TE

Otoskop ekipmanı kulak muayenelerinde en çok kullanılan tıbbi cihazlardan biridir. Kulak içinin ve dışının kontrolünü yapan Kulak Burun Boğaz doktorlarının en büyük yardımcıları arasındadır. İç kulak ve orta kulakta meydana gelen birçok rahatsızlığı kolaylıkla tespitini sağlayan otoskop, kısaca bir hastanenin ya da kliniğin olmazsa olmazları arasındadır.

Otoskop seti kolay kullanılan basit görünen fakat en faydalı tıbbi medikal cihazlardan biridir. Fiyat olarak diğer tıbbi cihazlardan daha düşük olması sebebi ile her sağlık kuruluşunda görebileceğiniz bir alettir. Küçük olmasına karşın kulakta oluşan herhangi bir rahatsızlığın tespitinde oldukça etkilidir.

OTOSKOP CİHAZLARI NERELERDE KULLANILIR?

Tetramed Medikal olarak, yüzde yüz yerli olarak üretilen otoskop cihazların satışını yapmaktayız. Bu cihazlarla hastanın kulak muayenesinin yapabilir ve kulak kanalının mevcut durumunu öğrenebilirsiniz. Sadece kulak içi değil kulak kıkırdak yapısının muayene edilebilirsiniz. Kulak kanalından başlayarak iç yapısına kadar inceleme yapabileceğiniz gibi son zamanlarda sıklıkla şikayet edilen kulak zarının kontrolünü de sağlayabilirsiniz. Bunun dışında otoskop cihazı sayesinde hastanın kulağının anatomik yapısını da yakından inceleyebilirsiniz.

OTOSKOP OFTALMOSKOP SETİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Tetramed Medikal Kulak, Burun ve Boğaz doktorlarının ellerinin altından ayırmadıkları bu cihazları oftalmoskop cihazı ile birleştirerek set halinde satışa sunar. Duvara monte edeceğiniz otoskop oftalmoskop sistemleri sayesinde bu tıbbi cihaza ulaşım daha da kolay hale gelir. Ayrıca üzerinde hastabaşı monitörü de mevcuttur. Dil tutucu sayesinde ağız içi kontrolü yapmanızı da sağlar. Fiberoptik aydınlatma sistemi ile desteklenen ve daha fonksiyonel hale getirilen otoskop oftalmoskop sistemleri, led ampuller ile uzun kullanım ve görüş rahatlığı sağlar. Ayarlanabilir ışığı sayesinde her kulak yapısını rahatça inceleme imkanı sunar. Yüksek performanslı olmasına karşın hafif tasarımı ile otoskop oftalmoskop setini duvara monte edebilirsiniz.

OFTALMOSKOP: GÖRÜNMEYENİ GÖREN BİR TIBBİ CİHAZ

Göz muayenesinde ilk olarak ve en çok kullanılan tıbbi cihazlardan biri oftalmoskoptur. Oftalmoskop olmasa gözümüzle gözün sadece retinasını görebilirdik. Ama bu tıbbi cihaz sayesinde gözle görünmeyeni de görebilirsiniz. Gözü yakından ve detaylı olarak incelemenizi sağlar. Özellikle göz içindeki damarlarda oluşan olası bir rahatsızlık durumunda göze yakından bakabilme imkanı sağlayan oftalmoskop cihazı sayesinde hastalıkları erken teşhis edebilirsiniz. Sadece göz içinde oluşan rahatsızlıkları değil, diyabet ve yüksek tansiyon gibi kan damarlarını etkileyen durumlarda da kullanılır.

OTOSKOP OFTALMOSKOP SETİ TEK YERDE

Günlük hayatımızda saatlerce bilgisayara ve telefona bakarak zaman geçirebiliyoruz. Hatta çoğumuzun işi artık dijitale taşındığından ekrana bakmadan geçirdiğimiz bir gün bile olmuyor. Kulak içi kulaklıklar ya da yüksek sesli hoparlör ile dinlenilen müzik yüzünden de kulağımızda sorun olabiliyor.

Tetramed Medikal olarak herkes için hayati önem taşıyan kulak ve göz için en çok kullanılan iki tıbbi cihazı birleştirerek kolay kullanım imkanı sağlıyoruz. Yüzde yüz yerli üretim olan Otoskop Oftalmoskop setinin satışı ile hem yurt içi hem de yurt dışı pazarında lider firma olarak yolumuza devam ediyoruz. 

GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ SİZDE!

Ankara merkezli olan kuruluşumuz, Türkiye’nin 81 iline hizmet vermektedir. Sadece ülkemizde değil yurt dışına da otoskop oftalmoskop seti ihraç ederek ülkemizin adını gururla duyurmaktadır. Bu sayede sağlık turizmine de katkı sağlamaktır. Tetramed bu alanda 15 yıllık tecrübeye sahip ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmadır. Yenilikçi ve teknolojiyi takip ederek alanında lider olmayı hedeflemektedir.

Tetramed Medikal, bilgi, beceri ve altyapısı ile siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Misyonumuzun gereği olarak ilkeli ve dürüst satıcı politikasını benimsemiş, bu politika doğrultusunda hem çalışanları ile hem de müşterileri ile ilgili olan ilişkilerinde bu politika dışına çıkmamıştır. Satış sonrası müşteri memnuniyeti odaklı ve hizmette kaliteyi ilke edinen firmamız sizlerle uzun yıllar çalışmayı hedeflemektedir. Her uzmanlık alanı için ayrı ürün yelpazesi olan ürünlerimizin kalitesini ve teknik özelliklerini daha detaylı incelemek isterseniz www.tetramedmedical.com adresine girebilirsiniz.

Tetramed Medikal’de önceliğimiz sağlık, sonra sizsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir